Privéwoningen

POETSDIENST VOOR GROTE SCHOONMAAK BIJ PARTICULIEREN

De grote schoonmaak: eenmaal of meermaals per jaar dringt hij zich op. In het voorjaar maken de eerste zonnestralen het kleinste stofpluisje zichtbaar. Tijd om grondig schoon te maken! Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Hoeft ook niet! Schakel gewoon de poetsdienst van MP Clean/PopEvent in. Onze professionele schoonmakers laten geen vierkante millimeter onaangeroerd. Ramen lappen, gordijnen wassen, tapijten uitkloppen of reinigen? Meubels opblinken, vloeren opschuren, parket opboenen met een éénschijfsmachine? De poetsdienst van MP Clean/PopEvent denkt aan alles..

Privéwoningen 6

POETSDIENST VOOR REGELMATIGE SCHOONMAAK BIJ PARTICULIEREN

Uw huis, uw thuis. Een plaats om tot rust te komen. Maar dat lukt alleen als alles er kraaknet bijligt. Geen zin om zélf de handen uit de mouwen te steken? Laat de klus dan over aan onze poetsdienst. Want MP Clean/PopEvent is dé specialist in schoonmaak bij particulieren. U krijgt uw eigen vaste schoonmaker, die uw woning vanbinnen en vanbuiten kent. Eén of twee poetsbeurten per week? Aan u de keuze!

OP ZOEK NAAR EEN BEDRIJF DAT IS GESPECIALISEERD IN REGELMATIGE OF GROTE SCHOONMAAK BIJ PARTICULIEREN? VERTROUW OP DE POETSDIENST VAN MP CLEAN/POPEVENT.

OPGELET:
WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.