Immobiliënkantoren en syndici / Notariaat & advocaturen

POETSDIENST VOOR SYNDICUS

Een goede poetsdienst … een syndicus kan niet zónder. Schakel daarom de professionele schoonmakers van MP-Clean-PopEvent in. Zij nemen uw gemeenschappelijke delen graag onder handen. Trappen, liften, hallen, kelders en parkings. Niets ontsnapt aan hun handen. Het resultaat? U tevreden, uw bewoners tevreden.

Immobiliënkantoren en syndici / Notariaat & advocaturen 1

POETSDIENST VOOR UW VASTGOEDKANTOOR

Uw vastgoedkantoor verhuurt appartementen aan vakantiegangers. En wat willen zij? Kamers die er pico bello uitzien. Zónder stof, zónder vuiltjes. En daarom is onze poetsdienst er voor uw vastgoedkantoor! Zit het verblijf van uw huurder erop? Dan schieten onze schoonmakers onmiddellijk uit de startblokken. Ze nemen het hele appartement grondig onder handen. Zodat de volgende huurders terechtkomen in een vakantieoord dat blinkt.

MP-Clean-PopEvent gaat ver voor u. Letterlijk. Van Antwerpen over Brussel naar Hasselt.

Wij zijn ook een veelgevraagde gast aan de kust. Want onze krachtige stofzuigers maken genadeloos komaf met élke zandkorrel.

EEN POETSDIENST VOOR UW VASTGOEDKANTOOR?

Dan bent u bij MP-Clean-PopEvent aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan ontmoeten we u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

OPGELET:
WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.