Referentie

Getuigenissen

Ursula De Vlaminck

Geachte,

Betreft : MP Clean - Referentie getuigenis

Wij kunnen terugblikken op een jarenlange samenwerking van meer dan 20 jaar met het schoonmaakbedrijf MP Clean.

Deze lange en stabiele businessrelatie is gestaag gegroeid en steunt op een aantal fundamentele principes en pijlers, die op vandaag nog steeds actueel zijn :

  • Wederzijds respect en begrip in de klant-leveranciersrelatie
  • Discreet en vriendelijk (onderhoud)personeel
  • Flexibiliteit en professionele aanpak - vnl van leidinggevende - wawenneer zich bvb probleemstellingen voordoen. (kort op de bal spelen, betekent zaken snel oplossen)
  • Correcte prijshantering - correcte dienstverlening

een bedrijf dat weinig woorden nodig heeft om goede daden te stellen.
Zeker aanbevelenswaardig.

Ursula De Vlaminck

Exectuive Assistant

R De Meyst

Beste

 

Wil u de poetsers bedanken voor het geleverde werk. Het is heel professioneel aangepakt met een mooi resultaat tot gevolg.

 

 

Met vriendelijke groeten.

R De Meyst

R De Meyst

Paul van den Boom

Geachte lezer,

 

Al jaren hebben wij als Eurobrokers NV en later als Nedcargo Belgium NV gebruik mogen maken van de dienstverlening van MPClean voor het schoonmaken van de kantoor omgeving en sanitair.

Ik heb er zelf nog maar 1 jaar mee te maken omdat ik sindsdien ook direct verantwoordelijk ben voor België.

 

Mijn ervaring met MPClean is dat men de organisatie goed op orde heeft. Er zijn 2 personen die de controle doen of het schoonmaak werk goed is gedaan.

Deze personen corrigeren indien nodig en informeren mij ook indien nodig.

Het reageren op “klachten” vanuit Nedcargo is echt snel, vaak worden de problemen dezelfde dag nog opgelost en inspecteert de persoon die de inspectie doet zeer kort daarop volgend.

Opzienbarend is de gedrevenheid van Marijke zelf. Altijd snel bereikbaar en zij komt snel met antwoorden/oplossingen.

Dit kan of telefonisch of per mail of per whatsapp.

Voor mij een plezier om mee te werken.

 

Het bedrijf is ook bereid om mee te denken en te zoeken naar oplossingen indien gevraagd.

 

In een referentie behoort ook een verbeterpunt vind ik:

Wat kan verbeteren is op het moment dat de schoonmaak(st)ers ergens tegen aan lopen waar wij als Nedcargo iets aan kunnen doen, mogen ze dat tijdig via de inspectie personen of via Marijke doen.

Zo ondersteunen we langs beide kanten de verbeteringen.

 

MPClean is een relatief klein bedrijf in de schoonmaakwereld, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar zeer snel gereageerd wordt op vragen/op en aanmerkingen.

 

Met vriendelijke groet,

Paul van den Boom

QESH Manager

Juan Gyselinck

Beste,

Vervaeke NV maakt sinds 2001 gebruik van diensten van MP-Clean. Het feit dat wij gedurende 18 jaar klant zijn, geeft aan dat wij de service en toewijding van het MP-Clean-team naar waarde appreciëren.
Behoudens het dagelijks poetsen van de bedrijfsgebouwen, zowel kantoor- als serviceomgeving, elk met hun specifieke poetsvereisten, is de snelle reactie van MP-Clean op bijzondere of last-minute vragen tot opkuis of onderhoud één van de belangrijkste troeven van het MP-Clean bedrijf. De directe communicatielijn met haar bedrijfsleider en administratieve diensten; alsook inspectiedienst, dragen hier zeker toe bij.
Wat me ook telkens bijzonder opvalt is het feit dat MP-Clean, bij dergelijke bijzondere vragen, de poetsomgeving komt “screenen”, in aanwezigheid van de verantwoordelijke en de poetsdame in kwestie die het werk zal uitvoeren.

 

Dergelijke nauwe betrokkenheid komt het uiteindelijke resultaat enkel ten goede. De dagelijkse poetsactiviteiten worden dan ook nauwgezet en correct uitgevoerd, volgens afspraken. Op deze wijze wensen wij de prettige samenwerking met MP-Clean zeker te bestendigen.

Gr,

Juan Gyselinck

Jan Dirckx

Wij zijn onze samenwerking met MP-Clean gestart op 01/01/3013 met een vast contract van 3 jaar. Dit contract werd ondertussen ook reeds verlengd.

De sterke punten die wij ten zeerste appreciëren zijn:

- Correcte en duidelijke prijssetting.

- Flexibiliteit,

- Vaste onderhoudsploeg met weinig personeelsverloop,

- Professionele aanpak,

- Goede en constructieve samenwerking met directie.

 

Wij kunnen onze samenwerking met MP-Clean als uitstekend omschrijven en kunnen een samenwerking met MP-Clean zeker aanbevelen.

 

Jan Dirckx

Eddy Reniers

Marijke,

Ik hou eraan om de medewerkers van MP Clean bijzonder te bedanken voor de wijze waarop zij achter de schermen hebben geholpen aan een perfect georganiseerd bezoek van Koning Filip vorige donderdag!

De collega's van UNIZO zijn vol lof over het engagement en de professionaliteit waarmee jullie hebben bijgedragen om er een erg geslaagd event van te maken. Hartelijk dank voor deze erg fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet

Eddy Reniers

Directeur Facility management

Referentie 1
Referentie 2
Referentie 3
Referentie 4
Referentie 5
Referentie 6

OPGELET:
DEZE DIENSTEN WORDEN AANGEBODEN AAN KLANTEN DIE EEN SCHOONMAAKCONTRACT HEBBEN BIJ MP CLEAN/POPEVENT. WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.