Groendienst
Groendienst 1
-Groendienst

Tuinonderhoud voor grote en kleine terreinen

Hebt u een vast contract bij ons, en wil u het plaatje compleet maken? Zorg er dan voor dat niet alleen uw gebouwen er piekfijn uitzien, maar meteen uw hele bedrijfsterrein. Hebt u een groot of klein terrein? Met veel of weinig groen? Er kruipt sowieso heel wat tijd in tuinonderhoud. Tijd die u liever aan andere dingen besteedt. Laat de klus daarom over aan de tuindienst van MP Clean/PopEvent.

Contract tuinonderhoud garandeert goede opvolging

De medewerkers van onze tuindienst leven zich met hun groene vingers graag uit in uw tuin. Snoeien, scheren, ontmossen, wieden of maaien? U vraagt het, zij doen het! Kiest u voor een onderhoudscontract? Dan wordt een onderhoudsplan opgesteld, en komen onze tuinlieden lang op de tijdstippen van uw keuze. Op het moment dat u dat wilt. Hebt u graag dat wij het ‘groen’ zelf meebrengen. Dat kan! Onze plantendienst levert planten voor uw tuin.

Groendienst 2
Groendienst 3
Groendienst 4
Groendienst 1
Groendienst 6
Groendienst 7

EEN TUIN DIE ER ALTIJD NETJES BIJ LIGT?

Vertrouw uw tuinonderhoud toe aan MP Clean/PopEvent.

Opgelet: onze groendienst komt alleen bij klanten die een schoonmaakcontract hebben bij MP Clean/PopEvent.

OPGELET:
DEZE DIENSTEN WORDEN AANGEBODEN AAN KLANTEN DIE EEN SCHOONMAAKCONTRACT HEBBEN BIJ MP CLEAN/POPEVENT. WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.