Events
Events 1

De organisatie van evenementen uit handen geven?

Wij bieden je een totaalpakket aan.

Wij organiseren jouw event van A-Z met het aangepaste foto en video materiaal, alsook wordt de opkuis van het event door ons verzorgd.

Wij halen met plezier al onze troeven uit de kast om jullie een onvergetelijk event te laten beleven.

Heb je graag een visueel beeld van wat wij aanbieden, dan komen wij graag eens langs met ons portfolio.

Kom ons team versterken

Wie komt ons team versterken! Ivm toenemende opdrachten,zijn wij opzoek naar gemotiveerde hostessen (m/v). Vul het onderstaande contactformulier in.

Events 2
Events 3
Events 4
Events 5
Events 6
Events 1
-Hostessenbureau

Geef de Organisatie van evenementen uit handen

De organisatie van evenementen is een vak apart. Want er komen honderden dingen bij kijken – dingen die u over het hoofd ziet als u geen professional bent. Laat ons dus de organisatie van uw evenementen voor onze rekening nemen. Want met ons oog voor detail maken we van uw evenement een schot in de roos. Prachtige locaties, stijlvolle decoratie, ontvangstpersoneel met klasse, heerlijke hapjes en drankjes? Voldoende tafels en stoelen? MP Clean/PopEvent zorgt voor elk detail. Een grote meeting of belangrijke persvoorstelling organiseren? Dat vraagt niet alleen een perfecte logistieke organisatie. Evenementen hebben ook professionele hostesses nodig. Onze hosts en hostesses verwelkomen uw gasten hartelijk én volgens de regels van de kunst. U vertelt ons wie u zoekt, en ons hostessbureau haalt de juiste mensen uit een uitgebreide database.

OPGELET:
WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.